Schedule

Schedule 2016-2017 cc.doc

Teaching Assignment: ESL, G/T, Reg., Resource(underline all that apply)

Time

Minutes

Subject

  7:45  -  8:00

15 minutes

Announcements/Pledge/

  8:00  -  8:30

30 minutes

A.R. Reading/Silent Reading/

Read Aloud/Morning Calendar Activity/Homework

  8:30 -  9:30

30 minutes

Math EnVision Instruction

  9:30 -  10:30

60 minutes

Math Centers

 10:30 - 10:45

15 minutes

L.A. Instruction

 10:45 - 11:15

30 minutes

Lunch

 11:15 - 11:50

35 minutes

L.A. Instruction Grammar

11:50 - 12:20

30 minutes

Computer Lab Istation

 12:20 - 1:00

40 minutes

L.A. Reading Instruction

 1:00 -  1:15

15 minutes

Recess

 1:15   -  2:00

45 minutes

L.A.Learning Centers

  2:00 - 2:30  

30 minutes

Science/Social Studies

  3:15 -   3:30

15 minutes

Dismissal/Exit Bus Tickets/

Stack Chairs/Remind Homework/Tutoring